Back to All Events

Open mic Стендъп турнир II кръг

  • КЕВА 114 ulitsa „Georgi S. Rakovski“ Sofia, Sofia City Province, 1000 Bulgaria (map)

За седма поредна година Inside Joke Stand-up Comedy и MicsItUp търсят най-забавния човек в София, за да му дадат 1000 лв! Това е твоят шанс да излезеш на нашата сцена и да убедиш публиката, че точно ти служаваш наградата от 1000 лв, осигурена от нашите спонсори Club Mate и Blok Shop !

*** У Ч А С Т И Е ***

Просто се запишете с email до insidejokestandup@gmail.com за 1ви кръг, 2ри кръг или 3ти кръг и елате навреме! Участието е безплатно, но местата са ограничени до 6 за всеки кръг. Ще получите мейл с потвърждение за вашето участие.

К Р Ъ Г О В Е

Първи Кръг
30 ЯНУАРИ, 21:00
КЕВА (ул. Г.С. Раковски 114)
Вход: Безплатен

Втори Кръг
27 ФЕВРУАРИ, 21:00
КЕВА. (ул. Г.С. Раковски 114)
Вход: Безплатен

Трети Кръг
19 МАРТ, 21:00
КЕВА. (ул. Г.С. Раковски 114)
Вход: Безплатен

GRAND FINAL
6 АПРИЛ 2024
клуб SINGLES

*** П Р А В И Л А ***

Всеки участник има до 6 минути максимум на сцената.
Приемаме само с авторски сетове - без вицове, преводи и мемета. Не налагаме цензура, но съветваме да не използватте реч на омразата. За пълният правилник на Турнира вижте тук:
https://www.insidejokestandup.com/open-mic-

* * *

Как стават нещата?
Публиката и журито на Inside Joke ще изберат по двама участници от всеки кръг, които се класират за големия финал. На финалът, решението кой заслужава голяматa награда, ще бъде възложено само на публиката!

* * *
Какво е стендъп комедия?
Стендъп комедията е сценично изпълнение, което се основава на индивидуалния комичен стил на изпълнителя. Комединатът се опитва да разсмее жива публика със свои собствени мисли, възгледи и лични истории. Стендъпът се характеризира с директен контакт с публиката и реакции на живо.

* * *

Събитието е само за лица над 18 години.

Не пропускайте възможността си да станете част от това страхотно събитие, да се забавлявате и да спечелите страхотни награди!

* * *Inside Joke Stand-up Comedy® е регистрирана марка и нашите формати са защитени от закона в рамките на България и ЕС. * * *